Hello world

 

Jeg har alltid elsket å lage ting. Alt fra juledekorasjoner, fine ting til hjemmet, hårkurer og annsiktsmasker. Jeg synes det er ingenting ting som er gøyere en å finne det man har å gjøre det om til noe fint eller funksjonbelt.

Men jeg elsker også alt som har med hvilke farger som passer forskjellige mennesker, og hvilke klær som passer dies kroppsfasong. Igjennom mange år har jeg hatt det som hobby å finne ut av slike ting. Så hvorfor ikke like gjerne dele det med andre??

Så på denne bloggen vill jeg legge ting ting du kan lage til hjemmet og gi masse råd om hvordan vi kan se enda flottere ut 😀 Vil veldig gjerne at du skal komme med utfordringer som for eksempel en ansiktsmaske for tørr hud eller enn hva det måtte være. Så skal jeg prøve gjøre mitt aller beste for å få det til ;D

Så følg med, så lover jeg å komme med mye gøy 😀

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.